Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket ("cookie"-kat) használ. Bővebben

Elfogadom   Elutasítom

Kövessen minket!

Adónet.hu Üzleti Kommunikációs Zrt.

Telefon: +36-30-378-7637

E-mail: info@adonetakademia.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Az ADÓNET.HU Zrt. a www.adonetakademia.hu oldal használata és a regisztráció során megadott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról  szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Az oldal használata, a személyes adatok megadása önkéntes. Az adatkezelés célja az oldalon igényelt szolgáltatások teljesítése, a megrendelt fizetős szolgáltatások számlázása és teljesítése.

Az ADÓNET.HU Zrt. gondoskodik az adatok biztonságáról, és megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen szükségesek. Az adatokat harmadik félnek - a törvényben írt kötelező eseteket kivéve - nem adja ki, és biztosítja, hogy a kezeléséből nem kerülnek ki.
 
A szolgáltatás igénybevevője a megrendeléssel, a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyes adatait (név, lakcím, e-mail, születési helyi, idő, anyja neve is) a szolgáltató a személyes adatok védelméről szóló rendelkezéseinek betartásával kezelje kizárólag a szolgáltatás teljesítése céljából. Az adatkezelés jogalapja a szolgáltatás igénybevőjének a megrendelés, regisztráció elküldésével megadott önkéntes hozzájárulása.
 
Az érintettek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról  szóló 2011. évi CXII. törvényben (www.njt.hu)  írt jogokkal élhetnek.

Elérhetőségeink - ahova kérdésével, észrevételével, panaszával fordulhat:
ADÓNET.HU Üzleti Kommunikációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Cégjegyzékszám: Fővárosi Cégbíróság 01-10-045755. Adószám: 14052512-2-43. képviseli: Szabó Margit vezérigazgató. Székhely: 1094 Budapest, Bokréta u 3. 1. em. 8. Levélcím: ADÓNET.HU Zrt. 1450 Budapest, Pf: 132. E-mail:info@adonet.hu
 

© 2014 www.adonetakademia.hu - Pénzügyi és jogi képzések online! Kiadó: Adónet.hu Üzleti Kommunikációs Zrt.